Het is al weer enkele jaren dat wij samen met het Leger des Heils een uitstapje voor ca 30 kinderen, in de leeftijd van 3 tot 12 jaar, met hun ouders/verzorgers naar het speelpark Oud Valkeveen organiseren. De kinderen worden door Lions thuis afgehaald en naar Oud Valkeveen gebracht.

De dag wordt traditioneel afgesloten met pannenkoeken eten bij Smullen en Spelen in Almere Nobelhorst. Daarna worden ze weer thuisgebracht.

De animo zowel bij de medewerkers van het Leger des Heils, als bij de kinderen en ouders/verzorgers wordt elk jaar groter. De gezinnen die nog nooit zijn mee geweest krijgen de voorkeur. Bij het Leger des Heils wordt onze actie al de Lions Dag genoemd!

Voor deze kinderen betekent die ene dag naar Oud Valkeveen en Smullen en Spelen, dat zij op de eerste schooldag ook een verhaal kunnen vertellen over wat zij tijdens de vakantie hebben meegemaakt. En dat is voor die kinderen van hele grote betekenis. Het is daarom niet alleen die ene dag, het is veel méér voor die kinderen!!

Ook in 2019 weer een succes.

Het zit er weer op, het kinderuitje voor kinderen uit Almere naar Oud Valkeveen op de een na laatste zaterdag van hun schoolvakantie.